top of page
  • ramazanbilek

Vahap Seçer, Mersin Hal Esnafıyla Buluştu




5 yıllık süreç içerisinde mevcut koşulları en akılcı şekilde değerlendirip Mersin’e hizmet etme çabası içerisinde olduğunu belirten Seçer, “Özel sektörde liberal anlayışa yakın olmakla beraber özellikle belediyecilikte kamucuyumdur. Yaptığımız köprülü kavşak, metro, yollar bunlar çok güzel ama belediyecilik insana dokunmak, insanın kalbine gönlüne girmek, onun acısıyla acılanmaktır” diye konuştu.


 


Mersin’in Türkiye’nin her yerinden göç almış bir kent olduğuna dikkat çeken Seçer, “Mersin’de herkes var. Önemli olan sizin bu dengeleri kurabilmeniz. Ben herkesle teması olan, her yere giden bir belediye başkanıyım” dedi.


 


Kendisine oy versin veya vermesin, etnik yapısı, dini inancı, siyasi düşüncesi ne olursa olsun toplumun tüm kesimleri ile bir araya geldiğinin altını çizen Seçer, “İnsanlar ‘Benim başkanım var. Bana hizmet yapıyor’ diyor. Biz bu anlayışı getirdik. Bize ‘Ötekilerin Başkanı veya CHP’li başkan’ diyeni duydunuz mu? ‘Vahap Başkan’ diyorlar. İnsanlar belediye başkanı olduktan sonra kapsayıcı olmalı” ifadelerini kullandı.

4 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page