top of page
  • ramazanbilek

Vahap Seçer, Eğitim İş Sendikası Mersin Şubesi İle Bir Araya Geldi




Eğitim camiasının tüm çabasının gelecek nesilleri çağa ve dünyaya uygun olarak hazırlamak olduğuna değinen Başkan Seçer, “Türkiye karanlıktan aydınlığa çıksın. Eğitim camiasının temel amacı bu. Bizim gibi bu çerçevede düşünen yöneticilerin de temel gayreti, temel çalışması budur” dedi.


 


Belediye başkanlığının siyasi makamlar içerisinde diğer makamlardan çok farklı olduğunu dile getiren Seçer, belediye başkanlarının direkt olarak vatandaşla iç içe olduklarına değinerek, “Bütün kesimlerin ve bütün dezavantajlı grupların dertleri ile dertlenmek zorundasınız. Mersin gibi küçük Türkiye hüviyetinde bir kentte Büyükşehir Belediye Başkanlığı çok farklı bir misyondur” diye konuştu.


 


5 yıllık görev süresi boyunca hizmetlerini gerçekleştirirken bölgesel ve siyasal ayrım gözetmediklerini vurgulayan Seçer, “Biz, adaletli bir yönetim anlayışıyla hizmet yaptık. Partisini sormadan herkese hizmet yaptık. Ben eminim ki bu seçimlerde yurttaşlarımız bu hizmetlerin karşılığı olarak, memnuniyet duyduğu için bize oy verecek” dedi.

2 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page